Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8635
Title: Шляхи підвищення та подовження зносостійкості шин
Other Titles: Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації матеріали ІІ всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених
Authors: Колесніков, В. О.
Keywords: автомобілі
шини
зносостойкість
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Citation: У матеріалах конференції розглядається наукове обґрунтування проблемних питань сучасних технологій виробництва і професійної освіти в умовах розвитку сучасних тенденцій та інновацій; обмін досвідом, науковими ідеями про теоретичні та практичні аспекти розвитку: освіти, науки, прикладного матеріалознавства та інноваційних технологій в автомобільній галузі, технологій виробництва, сфери обслуговування, товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів.
Description: Крива Є. Шляхи підвищення та подовження зносостійкості шин / Є. Крива Я. Гагаркін Д. Клінушков О. Горбаньов // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації Матеріали ІІ Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених / Міністерство освіти і науки України Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Кафедра технологій виробництва і професійної освіти. Науковий керівник – Колесніков Валерій Олександрович. - Старобільськ 2021. - 46 - 49 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8635
ISSN: УДК 629.33:629.3.027.5
УДК 377(06)
Appears in Collections:Колесніков В. О.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
235.5. Kolesnikov V.O..pdf4.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.