Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8478
Title: Програма переддипломної практики та методичні рекомендації до написання і захисту звіту для здобувачів спеціальності 051 «Економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти
Authors: Чеботарьов, В. А.
Чеботарьова, Н. М.
Титаренко, О. В.
Keywords: економіка
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації мають на меті забезпечити ефективну організацію проходження здобувачами вищої освіти переддипломної практики на виробничо-комерційних підприємствах, організаціях, установах, органах місцевого самоврядування; підготовку та захист звіту за результатами практики, а також використання матеріалів проходження практики при написанні магістерської роботи. Призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 051 «Економіка» (освітньо-професійна програма «Економіка»).
Description: Чеботарьов В. А. Програма переддипломної практики та методичні рекомендації до написання і захисту звіту для здобувачів спеціальності 051 «Економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти / В. А. Чеботарьов, Н. М. Чеботарьова, О. В. Титаренкою - Старобільськ : ЛНУ імені Тараса Шевченка, 2021. - 48 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8478
Appears in Collections:Чеботарьов Вячеслав Анатолійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021 practika.pdf654.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.