Відгуки опонентів Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Відгук офіційного опонента доктора фізико-математичних наук, професора, провідного наукового співробітника відділу алгебри і топології Інституту математики НАН України Бондаренка Віталія Михайловича на дисертацію Криклі Яни Анатоліївни на тему: "Вільні ліві n-тринільпотентні тріоїди", подану на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 11 "Математика та статистика" за спеціальністю 111 "Математика"Бондаренко, В. М.
2024Відгук офіційного опонента Семка Миколи Миколайовича, доктора фізико-математичних наук, професора кафедри кібернетики та прикладної математики Державного податкового університету на дисертаційну роботу Криклі Яни Анатоліївни на тему: "Вільні ліві n-тринільпотентні тріоїди", подану на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 11 "Математика та статистика" за спеціальністю 111 "Математика"Семко, М. М.
2023Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Лебедик Лесі Вікторівни на дисертацію Головко Ольги Сергіївни «Формування демократичної культури майбутніх менеджерів освіти засобами неформальної освіти», подану на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями)Лебедик, Л. В.
2021Відгук офіційного опонента, кандидата педагогічних наук, доцента Ейвас Лариси Феліксівни на дисертацію Лі Сяося «Формування креативної компетентності майбутніх фахівців декоративно-прикладного мистецтва в закладах вищої освіти», подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта (за спеціалізаціями)Ейвас, Л. Ф.
2021Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора Гаврілової Людмили Гаврилівни на дисертацію Лі Сяося на тему «Формування креативної компетентності майбутніх фахівців декоративно-прикладного мистецтва в закладах вищої освіти», подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 - Професійна освіта (за спеціалізаціями)Гаврілова, Л. Г.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Зеленської Людмили Дмитрівнина дисертацію Бривка Милола Вікторовиана тему " Проблеми шкільної та вищої освіти України в умовах політичних репресій (1920-1930 рр.)", подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 – наука про освіту, галузь науки 01 – осівта/педагогікаЗеленська, Л. Д.
2021Відгук офіційного опонента – кандидата педагогічних наук, доцента Крохмаль Алли Миколаївни на дисертацію Лі Вейхуа на тему "Формування лінгвокультурної компетентності студентів ЗВО України та Китаю в умовах глобалізації", подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями)Крохмаль, А. М.
2021Відгук офіційного опонента на дисертацію Лі Вейхуа на тему "Формування лінгвокультурної компетентності студентів ЗВО України та Китаю в умовах глобалізації" , подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями)Ткачова, Н. О.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Панасенко Елліни Анатоліївни на дисертацію Бривка Миколи Вікторовича «Проблеми шкільної та вищої освіти України в умовах політичних репресій (1920 – 1930-ті роки)», подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки, з галузі 01 Освіта/ПедагогікаПанасенко, Е. А.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора, декана факультету фізичної терапії та ерготерапії, професора кафедри фітнесу та рекреації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Данилевич Мирослави Василівни на дисертаційну роботу Шинкарьової Олени Дмитрівни «Формування готовності майбутніх бакалаврів фізичної культури і спорту до організації дозвіллєво-рекреаційної діяльності», подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії у галузі знань 01 - освіта/педагогіка за спеціальністю 015 - професійна освіта (за спеціалізаціями), спеціалізація - теорія і методика професійної освітиДанилевич, М. В.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента Топольник Яни Володимирівни на дисертацію Шехавцова Михайла Олексійовича на тему: «Формування інформаційної культури студентської молоді в умовах інформаційно-гібридної війни», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями) спеціалізація – теорія і методика професійної освіти 01 – Освіта / ПедагогікаТопольник, Я. В.
2021Відгук офіційного опонента на дисертацію Шехавцова Михайла Олексійовича на тему "Формування інноваційної культури студентської молоді в умовах інформаційно-гібридної війни" , подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями)Ткачова, Н. О.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента кафедри теорії та методики фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Рибалка Петра Федоровича на дисертаційну роботу Шинкарьової О. Д. "Формування готовності майбутніх бакалаврів фізичної культури і спорту до організації дозвіллєво-рекреаційної діяльності",подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії у галузі 01 – освіта/педагогіка за спеціальністю 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями), спеціалізація – теорія і методика професійної освітиРибалко, П. Ф.
2021Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента Топольник Яни Володимирівни на дисертацію Толмачової Ірини Георгіївни на тему: «Формування медіа-компетентності майбутніх учителів початкової школи в процесі професійної підготовки», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями) спеціалізація – теорія і методика професійної освіти 01 – Освіта / ПедагогікаТопольник, Я. В.
2021Відгук офіційного опонента кандидата педагогічних наук, доцента кафедри теорії і методики дошкільної та початкової освіти Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Бешок Тетяни Віталіївни на дисертаційну роботу Толмачової Ірини Георгіївни «Формування медіа-компетентності майбутніх учителів початкової школи в процесі професійної підготовки», подану на здобуття наукового ступеня доктора філософії у галузі знань 01 – освіта/педагогіка за спеціальністю 015 – професійна освіта (за спеціалізаціями), спеціалізація – теорія і методика професійної освітиБешок, Т. В.
2020Відгук офіційного опонента кандидата педагогічних наук, доцента, керівника науково-методичного тренінгового центру соціального та професійного розвитку людини ХНПУ імені Г.С.Сковороди Прокопенко Ірини Андріївни на дисертаційну роботу Мамиченка Сергія Анатолійовича «Формування культури конкурентних відносин у майбутніх фахівців з бізнес-адміністрування у фаховій підготовці», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 – Освітні, педагогічні наукиПрокопенко, І. А.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента, професора кафедри теорії та історії педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка Желанової Вікторії В`ячеславівни про дисертаційну роботу Мамиченка Сергія Анатолійовича "Формування культури конкурентних відносин у майбутніх фахівців з бізнес-адміністрування у фаховій підготовці", подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 - Освітні, педагогічні наукиЖеланова, В. В.
2020Відгук офіційного опонента кандидата педагогічних наук, доценат, завідувача кафедри соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка Лях Тетяни Леонідівни на дисертацію Калініної Ірини Миколаївни «Педагогічна підтримка особистісно-професійного становлення державних службовців у процесі їх адаптації до управлінської діяльності», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 231 Соціальна роботаЛях, Т. Л.
2020Відгук опонента Васильєвої Марина Петрівни про дисертацію Калініної Ірини Миколаївни «Педагогічна підтримка особистісно-професійного становлення державних службовців у процесі їх адаптації до управлінської діяльності» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 23 Соціальна робота за спеціальністю 231 Соціальна роботаВасильєва, М. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19