Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8402
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩука, Г. П.
dc.date.accessioned2021-06-29T12:10:18Z
dc.date.available2021-06-29T12:10:18Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherУДК 378.011.3:338.48-051
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/8402
dc.descriptionЩука Г. П. Технологія організації практик студентів / Г. П. Щука // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2016. - № 1 (298), лютий. - Ч. 2. – С. 54-63.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проаналізовано основні етапи діяльності викладача в процесі організації практик студентів туристичних спеціальностей. Охарактеризовано основні види практик студентів, їх функції та завдання, визначено послідовність дій викладача з моменту отримання навчального навантаження: встановлення завдань та баз практики, розробка робочої програми, знайомство з керівниками баз практик та наставниками, визначення робочого місця практиканта, індивідуальних науково-дослідних завдань, узгодження змісту практичної підготовки студента з результатами засвоєння теоретичного матеріалу на аудиторних заняттях з огляду на формування професійних компетентностей, як результату проходження практики, тощо. Стаття розрахована на викладачів-початківців, які не мають досвіду організації практик та науково-педагогічних персонал, який працює на випускових кафедрах, які реалізують нові напрямки в професійній освіті.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.relation.ispartofseriesпедагогічні науки;
dc.subjectорганізація практикuk_UA
dc.subjectпрактика студентівuk_UA
dc.subjectпрофесійна освіта в туризміuk_UA
dc.subjectкерівник практикиuk_UA
dc.titleТехнологія організації практик студентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf249.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.