Відгуки опонентів Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 253
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Відгук офіційного опонента кандидата педагогічних наук, доцента Житєньової Наталі Василівни на дисертаційну роботу Настас Дар`ї Леонідівни "Застосування хмаро орієнтованих технологій у процесі проєктування мультимедійних освітніх ресурсів навчання майбутніх учителів початкової школи", подану на здобуття наукового ступеня кандидата пелагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освітіЖитєньова, Н. В.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Глазунової Олени Григорівни на дисертаційну роботу Настас Дар`ї Леонідівни на тему : "Застосування хмаро орієнтованих технологій у процесі проєктування мультимедійних освітніх ресурсів навчання майбутніх учителів початкової школи", поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.10 - інформаційно-комунікаціцйні технології в освітіГлазунова, О. Г.
2020Відгук офіційного опонента - кандидата педагогічних наук, доцента Ремізанцевої Катерини Олександрівни про дисертацію Садової Наталі Олександрівни "Розвиток порівняльної педагогіки як науки в США (друга половина ХХ століття)", поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністью 13.00.01 - загальна педагогіка та історія педагогікиРемізанцева, К. О.
2020Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора Фазана Василя Васильовича про дисертацію Садової Наталі Олександрівни на тему "Розвиток порівняльної педагогіки як науки в США (друга половина ХХ століття)", подану до захисту на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.01 - загальна педагогіка та історія педагогікиФазан, В. В.
2020Відгук офіційного опонента, доктора педагогічних наук, професора ЛАВРІНЕНКА Олександра Андрійовича на дисертацію АЛ-САМАРРАЙ АЛАА ХУССЕЙН МАЛУ «Філософсько-педагогічні погляди Аль-Фарабі», подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогікиЛавриненко, О. А.
2020Відгук офіційного опонента, кандидата педагогічних наук, доцента Басенка Руслана Олександровича про дисертацію Ал-Самаррай Алаа Хуссейн Малу "ФІЛОСОФСЬКО-ПЕДАГОГІЧНІ ПОГЛЯДИ АЛЬ-ФАРАБІ", подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.01 - загальна педагогіка та історія педагогікиБасенко, Р. О.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Сбруєвої Аліни Анатоліївни на докторську дисертацію, виконану у формі монографії Мигович Ірини Вікторівни "Процес інтернаціоналізації та його вплив на трансформацію національних систем вищої освіти країн Східної Європи кінця ХХ - початку ХХІ століття", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 011 - Освітні, педагогічні науки (13.00.01 - загальна педагогіка та історія педагогіки)Сбруєва, А. А.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Сташевської Інни Олегівни на дисертацію у формі монографії Мигович Ірини Вікторівни "Процес інтернаціоналізації та його вплив на трансформацію національних систем вищої освіти країн Східної Європи кінця ХХ - початку ХХІ століття", подану на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.01 - загальна педагогіка та історія педагогікиСташевська, І. О.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Бельмаз Ярослави Миколаївни на докторську дисертацію, виконану у формі монографії Мигович Ірини Вікторівни "Процес інтернаціоналізації та його вплив на трансформацію національних систем вищої освіти країн Східної Європи кінця ХХ - початку ХХІ століття", представлену на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 011 - Освітні, педагогічні науки (13.00.01 - загальна педагогіка та історія педагогіки)Бельмаз, Я. М.
2020Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора Шехавцової Світлани Олександрівни на дисертацію Попової Оксани Володимирівни на тему "Формування лігвокультурної компетентності майбутніх менеджерів у процесі фахової підготовки", подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиШехавцова, С. О.
2020Відзив офіційного опонента Кучерявого О. Г., доктора педагогічних наук, професора на дисертацію Бадер Світлани Олександрівни "Система формування ціннісно-смислових орієнтації майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти у фаховій подготовці", подану на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиКучерявий, О. Г.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента Топольник Яни Володимирівни на дисертацію та автореферат Кузьмінської Олени Геронтіївни "Теоретико-методичні засади проєктування і застосування цифрового освітнього середовища наукової комунікації магістрів-дослідників", подану на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.10 - інформаційно-комцікаційні технології в освітіТопольник, Я. В.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Ткачової Наталії Олександрівни на дисертацію Бадер Світлани Олександрівни "Система формування ціннісно-смислових орієнтації майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти у фаховій подготовці", подану на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиТкачова, Н. О.
2020Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента НАПН України Спіріна Олега Михайловича на дисертацію Кузьмінської Олени Геронтіївни "Теоретико-методичні засади проєктування і застосування цифрового освітнього середовища наукової комунікації магістрів-дослідників", подану на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.10 - інформаційно-комцікаційні технології в освітіСпірін, О. М.
2020Відгук офіційного опонента - кандидата педагогічних наук, доцента Попової Ганни Василівни на дисертацію Попової Оксани Володимирівни на тему "Формування лігвокультурної компетентності майбутніх менеджерів у процесі фахової підготовки", подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 - теорія і методика професійної освітиПопова, Г. В.
2020Відгук офіційного опонента, доктора педагогічних наук, професора, ректора Державного вищого навчального закладу "Донбаський державний педагогічний університет", Омельченко Світлани Олександрівни про дисертацію Гладун Тетяни Олександрівни "Розвиток соціальної компетентності дітей молодшого шкільного віку з аутизмом в умовах інклюзивної освіти" , подане на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 - соціальна педагогікаОмельченко, С. О.
2020Відгук офіційного опонента, кандидата педагогічних наук, доцента Гнідої Тетяни Борисівни на дисертацію Гладун Тетяни Олександрівни "Розвиток соціальної компетентності дітей молодшого шкільного віку з аутизмом в умовах інклюзивної освіти" , поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.05 - соціальна педагогікаГніда, Т. Б.
2020Відгук офіційного опонента - доктора педагогічних наук, професора Харченка Сергія Яковича на дисертацію Пахомової Лідії Валеріївни "Підготовка майбутніх соціальних педагогів до використання інноваційних технологій у професійній діяльності", поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 - соціальна педагогікаХарченко, С. Я.
2020Відгук офіційного опонента - кандидата педагогічних наук, доцента Василенко Ольги Миколаївни на дисертацію Пахомової Лідії Валеріївни "Підготовка майбутніх соціальних педагогів до використання інноваційних технологій у професійній діяльності", поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.05 - соціальна педагогікаВасиленко, О. М.
2020ВІДГУК офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Пономарьової Галини Федорівни на дисертатаційну роботу Печериці Наталії Михайлівни "Соціально-педагогічна корекція ейджизму студентської молоді в освітньо-культурному середовищі ЗВО" подану на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальності 13.00.05 - соціальна педагогікаПономарьова, Г. Ф.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 253