Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8189
Title: Вправи й завдання з морфеміки, словотвору й морфології української мови для студентів спеціальностей «Дошкільна освіта» й «Початкова освіта»
Authors: Мельник, Л. В.
Маркотенко, Т. С.
Keywords: українська мова
Issue Date: 2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Зошит-посібник «Вправи й завдання з морфеміки, словотвору й морфології української мови» призначено для студентів третього курсу спеціальностей «Дошкільна освіта» й «Початкова освіта» навчально-наукового інституту педагогіки і психології. У ньому передбачено роботу як на практичних заняттях, так і вдома. Частину матеріалу можна опрацювати колективно, частину – індивідуально з метою контролю самостійної роботи. Виконання вправ підвищеної складності (*) дозволить викладачеві додати бали до навчального рейтингу студентів із сучасної української мови. Зошит-посібник доцільно використовувати при модульнорейтинговому навчанні, щоб зекономити час на виконання завдань та їх перевірку.
Description: Мельник Л. В. Вправи й завдання з морфеміки, словотвору й морфології української мови для студентів спеціальностей «Дошкільна освіта» й «Початкова освіта» / Л. В. Мельник, Т. С. Маркотенко. – Старобільськ, 2018. – 137 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8189
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15. 2018.pdf918.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.