Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8105
Title: Змістовна характеристика цільового компоненту системи соціально-педагогічної роботи з превенції соціального сирітства у територіальній громаді міста
Authors: Кальченко, Л.В.
Keywords: превенція соціального сирітства
мета превенції соціального сирітства
соціальна мета превентивно-профілактичної роботи з сім’єю, дітьми та молоддю
територіальна громада міста
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті представлено змістовну характеристику цільового компоненту системи соціально-педагогічної роботи з превенції соціального сирітства у територіальній громаді міста, який включає мету, завдання та результат соціально-педагогічної роботи з превенції соціального сирітства у ТГМ. Визначено ієрархію цілей державної системи соціальної роботи з сім’єю, дітьми та молоддю в Україні, в напрямку превенції соціального сирітства, та розкрито стратегічну соціальну мету превентивно-профілактичної роботи з сім’єю, дітьми та молоддю щодо зниження ризиків виникнення соціального сирітства, мету соціально-педагогічної роботи з превенції соціального сирітства у територіальній громаді міста у широкому і вузькому значеннях, а також спрогнозовано результат соціально-педагогічної роботи з превенції соціального сирітства у ТГМ. Розкрито концептуальний зміст цільового конструкту превенції соціального сирітства у ТГМ, який включає поняття: «міська громада соціально-педагогічної спрямованості, дружня до дітей та сімей» – «здорова сім’я – безпечне сімейне середовище – відповідальне батьківство» – «благополуччя дитини».
Description: Кальченко Л. В. Змістовна характеристика цільового компоненту системи соціально-педагогічної роботи з превенції соціального сирітства у територіальній громаді міста / Л.В.Кальченко // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка: Педагогічні науки / Відп. за вип. О. Л. Караман, Я. І. Юрків - 2020. - №7 (338). – С.158-174.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8105
Appears in Collections:Кальченко Лариса Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15. Kalchenko.pdf661.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.