Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8025
Title: Характерні особливості роботи соціального педагога з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування
Authors: Поліщук, О.А.
Keywords: діти-сироти
діти
позбавлені батьківського піклування
соціальний супровід
соціальний супровід
Issue Date: 2019
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті розкрито та проаналізовано поняття «діти-сироти» та «діти, позбавлені батьківського піклування» на міждисциплінарному рівні. Розкрито сутність та характерні особливості роботи соціального педагога з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Представлено основні напрямки соціального супроводу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У статті розкрито технології соціально-педагогічної роботи з прийомними сім’ями. Схарактеризовано методи та форми роботи соціального педагога у процесі супроводу прийомної сім’ї, серед яких перспективними є: організація груп взаємодопомоги, спеціальні освітні програми та представництво інтересів прийомних сімей.
Description: Поліщук О. A. Характерні особливості роботи соціального педагога з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування / О.А.Поліщук // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка: Педагогічні науки. - 2019. - №6 (329),жовтень.- Ч.1. – С.118-127.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8025
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf219.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.