Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7921
Title: Конспект лекцій з нарисної геометрії
Other Titles: Навчально-методичний посібник при вивчені курсів «Нарисна геометрія та проєктна графіка», «Нарисна геометрія та креслення», «Інженерна та комп’ютерна графіка» для здобувачів освіти спеціальностей «Дизайн», «Середня освіта. Трудове навчання та технології» «Професійна освіта» денної та заочної форм навчання
Authors: Ревякіна, О. О.
Беседа, О. О.
Keywords: геометрія
нарисна геометрія
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У навчально-методичному посібнику висвітлені основні відомості з тем нарисної геометрії, типові приклади та хід розв’язання графічних задач, питання для самоконтролю. Видання сприяє розвитку логічного та просторового мислення, його геометричного та графічного кругозору. Посібник підготовлено відповідно до програм вивчення курсів «Нарисна геометрія та проєктна графіка», «Нарисна геометрія та креслення» та «Інженерна та комп’ютерна графіка» для здобувачів освіти спеціальностей «Дизайн», «Середня освіта. Трудове навчання та технології» «Професійна освіта» усіх форм навчання.
Description: Конспект лекцій з нарисної геометрії : навч.-методич. посіб. для здобувачів освіти спеціальностей «Дизайн», «Середня освіта. Трудове навчання та технології» «Професійна освіта» денної та заочної форм навчання / Укл. : О. О. Ревякіна, О. О. Беседа ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». – Старобільск: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. – 120 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7921
Appears in Collections:Беседа Олександр Олександрович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021 (4).pdf5.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.