Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7913
Title: Ефективність проведення соціально-педагогічної профілактики суїцидальної та аутодеструктивної поведінки серед студентської молоді
Authors: Суліцький, В. В.
Пелешенко, М. Л.
Keywords: суїцидальна поведінка
соціально-психологічна профілактика
аутодеструктивна поведінка
студентська молодь
соціально-педагогічна програма
Issue Date: 2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті проаналізовані результати проведення й ефективність розробленої соціально-педагогічної програми з профілактики суїцидальної та аутодеструктивної поведінки серед студентської молоді, як одного із видів діяльності у вищих навчальних закладах. Було розроблено тестування на визначення суїцидального ризику та рівня стійкості нервової системи студентів, проаналізовано отримані дані. На їх основі було розроблено профілактичну програму. За результатами проведення соціально-педагогічної профілактики зроблені відповідно висновки та надані рекомендації для її реалізації на практиці у майбутньому.
Description: Суліцький В. В. Ефективність проведення соціально-педагогічної профілактики суїцидальної та аутодеструктивної поведінки серед студентської молоді / В. В. Суліцький, М. Л. Пелешенко // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : Педагогічні науки. - 2018. - № 8 (322), листопад. - Ч. 2. – С. 256-264.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7913
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf225.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.