Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7894
Title: Досвід діяльності Науково-дослідного центру з проблем соціальної педагогіки і соціальної роботи НАПН України (на базі ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка») в умовах гібридної війни на сході України
Authors: Караман, О.Л.
Курило, В.С.
Савченко, С.В.
Keywords: науково-дослідний центр
університет
академія
гібридна війна
Issue Date: 2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті узагальнено досвід діяльності Науково-дослідного центру з проблем соціальної педагогіки і соціальної роботи НАПН України (на базі ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка») в умовах гібридної війни на сході України, метою якого є наукове обґрунтування, розробка та реалізація теоретичних і технологічних засад соціалізації дітей і молоді сходу України в умовах гібридної війни на Донбасі. Розкрито напрями і зміст діяльності Центру (нормотворча; практична комплексна соціальна, педагогічна та психологічна; наукова) з категоріями дітей і молоді з числа: внутрішньо переміщених осіб, осіб з тимчасово окупованої території, військовослужбовців. Зроблено висновок про ефективність поєднання академічної науки та соціальної практики у вирішенні соціальних проблем, що постали перед Україною внаслідок гібридної війни.
Description: Караман О. Л., Курило В. С., Савченко С. В. Досвід діяльності Науково-дослідного центру з проблем соціальної педагогіки і соціальної роботи НАПН України (на базі ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка») в умовах гібридної війни на сході України / О.Л.Караман,В.С.Курило,С.В.Савченко // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : педагогічні науки. - 2018. - № 8 (322), листопад. - Ч. 2. – С.211-218.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7894
Appears in Collections:Курило Віталій Семенович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf230.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.