Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7815
Title: Методичні вказівки до написання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 205 Лісове господарство та 206 Садово-паркове господарство
Authors: Бордюгова, О. І.
Петренко, С. В.
Демідова, Н. В.
Королецька, Л. В.
Гаврилюк, Ю. В.
Соколов, С. О.
Keywords: курсова робота
вища освіта
Садово-паркове господарство
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Курсова робота в системі підготовки висококваліфікованого фахівця з обраної спеціальності у закладах вищої освіти є однією з найбільш важливих і ефективних видів самостійної роботи здобувача вищої освіти. Орієнтовні теми курсових робіт, що пропонуються здобувачам на вибір, сформульовані таким чином,що їх розкриття вимагає від майбутнього фахівця лісового та садово-паркового господарства вміння вести самостійне дослідження, осмислювати, узагальнювати матеріал, робити самостійні висновки. Видання містить вказівки та рекомендації щодо виконання курсових робіт здобувачами вищої освіти ІІ-ІV курсів денної та заочної форм навчання за освітніми програмами „Лісове господарство” та „Садово-паркове господарство” факультету природничих наук.
Description: Методичні вказівки до написання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 205 Лісове господарство та 206 Садово-паркове господарство / Укл.: О. І. Бордюгова, С. В. Петренко, Н. В. Демідова та ін. - Старобільськ : Вид-во „ДЗ ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2021. - 52 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7815
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LG.pdf671.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.