Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7731
Title: Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Authors: Омельченко, Н. В.
Дрель, В. Ф.
Браїлко, А. С.
Мартосенко, М. Г.
Keywords: товарознавство
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Навчально-методичне видання має на меті допомогти здобувачам вищої освіти у виконанні, оформленні та захисті кваліфікаційної роботи відповідно до чинних вимог. Методичні рекомендації містять матеріали стосовно: мети, компетентностей, програмних результатів навчання, структури, рекомендованих напрямів дослідження та тематики, рекомендацій щодо змісту окремих складових, вимог до оформлення тексту та переліку джерел посилань, організації виконання кваліфікаційної роботи магістра та її захисту. Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи призначені для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Description: Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / Укл. Н. В. Омельченко, В. Ф. Дрель, А. С. Браїлко, М. Г. Мартосенко ;ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”. - Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. - 67 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7731
Appears in Collections:Дрель Віктор Федорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITOT.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.