Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7707
Title: Технологічний підхід у формуванні готовності майбутніх учителів гуманітарних спеціальностей до роботи в умовах поліетнічного освітнього простору
Authors: Іхаб Макхулі
Keywords: 
національні меншини
майбутні учителі
професійна підготовка
школи національних меншин
поліетнічний освітній простір
Issue Date: 2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: Розроблено технологією формування готовності майбутніх учителів до роботи в умовах поліетнічного освітнього простору як взаємопов’язану сукупність форм, методів, засобів і ресурсів освітнього процесу, об’єднаних метою функціонування та єдністю реалізації. Технологію подано у вигляді блоків : цільового, теоретико-методологічного, організаційно-змістового та діагностико-результативного. Оновлено зміст навчальних дисциплін: «Історія України», «Етнопедагогіка», «Вікова та педагогічна психологія», «Релігієзнавство», «Історія педагогіки», «Педагогічні технології», «Культурологія» у контексті вивчення знань народної педагогіки. Подано діяльність університетських Центрів розвитку компетентностей. Розроблено дисципліну за вибором: «Поліетнічний освітній простір», метою якої є ознайомлення майбутніх учителів з культурою, мистецтвом, релігією, традиціями, побутом національних меншин України.
Description: Іхаб Макхулі Технологічний підхід у формуванні готовності майбутніх учителів гуманітарних спеціальностей до роботи в умовах поліетнічного освітнього простору / Іхаб Макхулі // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : педагогічні науки. - 2018. - № 8 (322), листопад. - Ч. 2. – С. 21-32.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7707
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf251.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.