Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7652
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПтахіна, О. М.-
dc.contributor.authorСич, Т. В.-
dc.contributor.authorВасиньова, Н. С.-
dc.date.accessioned2021-03-25T21:14:23Z-
dc.date.available2021-03-25T21:14:23Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.other378.147:005(072)-
dc.identifier.otherП 87-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/7652-
dc.descriptionМетодичні рекомендації щодо проходження практик здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітніми програмами «Управління соціальним закладом», «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» / Уклад. О. М. Птахіна, Т. В. Сич, Н. С. Васиньова ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». - Старобільськ, 2021. - 60 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять рекомендації щодо проходження, підготовки, написання та захисту звіту з практик (навчальної та виробничої) здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», які навчаються за освітніми програмами «Управління соціальним закладом», «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectуправління навчальними закладамиuk_UA
dc.subjectуправління соціальними закладамиuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації щодо проходження практик здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітніми програмами «Управління соціальним закладом», «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Птахіна Ольга Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
met.rec2021.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.