Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7612
Title: Формування позитивного образу військовослужбовця Збройних Сил України в учнів початкової школи на уроках української мови та читання
Authors: Починкова, М. М.
Keywords: патріотичне виховання
початкова освіта
українська мова
Issue Date: 2015
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті розкрито засоби формування позитивного образу військовослужбовця Збройних Сил України в учнів початкової школи на уроках української мови та читання. Шляхами формування позитивного образу військовослужбовця на уроках української мови та читання автори вбачають у використанні текстового матеріалу про українських військових у змісті різних видів вправ, зокрема, словникові диктанти, робота над текстом, переказ тексту, бесіда за змістом тексту тощо. У статті наголошено на тому, що тільки систематична цілеспрямована робота сприятиме формуванню позитивного образу військовслужбовця Збройни Сил України в учнів початкових класів, виробленню патріотичного мислення, прихильності до своєї національної спадщин.
Description: Починкова М. М. Формування позитивного образу військовослужбовця Збройних Сил України в учнів початкової школи на уроках української мови та читання / М. М. Починкова // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2015. - № 7 (296), жовтень. - Ч. 2. – С.200-203.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7612
Appears in Collections:Починкова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf182.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.