Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7602
Title: Проблема національно-патріотичного виховання та усвідомлення громадянської позиції студентів вищого навчального закладу
Authors: Пивоварова, Г. С.
Хомич, О. М.
Keywords: національно-патріотичне виховання
громадянська позиція
патріотизм
нація
держава
батьківщина
Issue Date: 2015
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті розкрито проблема національно-патріотичного виховання та усвідомлення громадянської позиції студентів вищого навчального закладу. Проведений аналіз щодо громадянської позиції студентів та рівня сформованості у них національно-патріотичних рис в умова інформаційної агресії. Представлені шляхи виховного впливу на особистість студентів, що мають певні труднощі в національній ідентифікації. Розглядається думка про те, що вищій навчальний заклад є осередком формування національно-патріотичної культури студентів через навчальну та просвітницьку діяльність, під виховним впливом викладача може змінюватися громадянська позиція молоді на краще, але в першу чергу, така позиція повинна йти з родини, формуватися та виховуватися на рівні сім’ї.
Description: Пивоварова Г. С. Проблема національно- патріотичного виховання та усвідомлення громадянської позиції студентів вищого навчального закладу / Г. С. Пивоварова, О. М. Хомич // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2015. - № 7 (296), жовтень. - Ч. 2. – С. 163-168.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7602
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf181.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.