Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7548
Title: Навчальна дисципліна «Музеєзнавство» як складова системи формування професійної компетентності майбутніх фахівців сфери туризму
Authors: Гуцол, А. В.
Keywords: музейна справа
майбутні фахівці
туризм
рекреаційна робота
Issue Date: 2015
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті досліджено роль та місце навчальної дисципліни «Музеєзнавство» у структурі підготовки фахівців за спеціальністю «Туризмознавство». Вказано, що наразі музеї знову набувають популярності, що виражається у відкритті як нових музеїв, так і відродженні вже існуючих. Саме тому вивчення дисципліни «Музеєзнавство» надзвичайно актуальне та важливе на сьогодні завдання для майбутнього фахівця. У статті висвітлено зміст лекційних та практичних занять, які полягають у ознайомленні із організацією, структурою та фондами музею, музейними експозиціями, культурно- освітньою та рекреаційною роботою музеїв.
Description: Гуцол А. В. Навчальна дисципліна «Музеєзнавство» як складова системи формування професійної компетентності майбутніх фахівців сфери туризму / А. В. Гуцол // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2015. - № 7 (296), жовтень. - Ч. 2. – С. 25-29.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7548
Appears in Collections:Гуцол Алла Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf176.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.