Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7543
Title: Методичні вказівки до навчальної практики із зоології безхребетних
Other Titles: для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) денної та заочної форм навчання факультету природничих наук
Authors: Вовк, С. В.
Євтушенко, Г. О.
Котєнєва, І. С.
Keywords: біологія
зоологія
зоологія безхребетних
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні вказівки укладено відповідно до вимог чинної навчальної програми з дисципліні „Зоологія безхребетних“ і спрямовані на вдосконалення професійної підготовки фахівців за спеціальністю „Біологія“. Пропоновані матеріали можуть бути використані викладачами та студентами в процесі організації й проходження навчальної польової практики із зазначеної дисципліни, вони стануть у нагоді вчителям та учням загальноосвітніх шкіл під час виконання дослідницької роботи із зоології безхребетних або екології тварин, збору зоологічних об’єктів для поповнення фондів біологічного кабінету тощо.
Description: Вовк С. В. Методичні вказівки до навчальної практики із зоології безхребетних : для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) денної та заочної форм навчання факультету природничих наук / С. В. Вовк , Г. О. Євтушенко, І. С. Котєнєва. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка“, 2021. – 63 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7543
Appears in Collections:Котєнєва Ірина Сергіївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20_21.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.