Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7526
Title: Формування готовності майбутніх викладачів хореографії до застосування інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності
Other Titles: дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук
Authors: Добролюбова, Н. В.
Keywords: дисертація
професійна підготовка
майбутні викладачі
інформаційні технології
комунікаційні технології
пелагогічні умови
хореографія
Issue Date: 2021
Abstract: Обґрунтовано теоретичні засади формування готовності майбутніх викладачів хореографії до професійної діяльності, розкрито її сутність, структуру та особливості. Проаналізовано сучасний стан підготовки майбутнього викладача хореографії та охарактеризовано види балетмейстерської діяльності. Визначено критерії, показники та рівні сформованості готовності майбутніх викладачів хореографії до застосування ІКТ у професійній діяльності. Виокремлено та обґрунтовано педагогічні умови формування готовності майбутніх викладачів хореографії до застосування ІКТ у процесі професійної підготовки, здійснено їхню змістовну розробку. Експериментально доведено ефективність реалізації запропонованих педагогічних умов.
Description: Добролюбова Н. В. Формування готовності майбутніх викладачів хореографії до застосування ІКТ у професійній діяльності : дис. на здобуття наук. ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти / Наталія Володимирівна Добролюбова ; наук. кер. Вероніка Борисівна Бакатанова ; Українська інженерно-педагогічна академія, ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». - Х., 2021. - 288 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7526
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dis.pdf3.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.