Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7307
Title: Комп’ютерні технології у викладанні “Іноземної мови за професійним спрямуванням” для майбутніх фахівців з обліку і оподаткування
Authors: Сивак, О. Б.
Keywords: інноваційні технології
комп’ютерні технології
професійна підготовка
іноземна мова
бухгалтерський облік
оподаткування
Issue Date: 2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: філологічні науки;
Abstract: Висвітлено надзвичайно нагальну й вагому проблему іншомовної підготовки студентів в умовах соціально-економічної трансформації України та входження нашої держави у світовий освітній простір. Статтю присвячено розгляду важливих аспектів упровадження інноваційних технологій з метою інтенсифікації навчального процесу і викладання англійської мови студентам спеціальності “Облік і оподаткування”. Висвітлюється ефективність використання сучасних інноваційних технологій для викладання англійської мови за професійним спрямуванням з метою вдосконалення іншомовної підготовки фахівців з обліку і оподаткування. Особлива увага приділяється методам і способам використання інноваційних технологій з їх подальшою імплементацією у навчальний процес викладання англійської мови за професійним спрямуванням. Визначено особливості застосування інтернет ресурсів у вигляді веб-сайтів, блогів, он-лайн журналів, он-лайн курсів, мобільних додатків та сайтів компаній. Виокремлено низку позитивних моментів щодо застосування інформаційно-комп’ютерних технологій у процесі викладання “Іноземної мови за професійним спрямуванням” майбутнім фахівцям з обліку і оподаткування.
Description: Сивак О. Б. Комп’ютерні технології у викладанні “Іноземної мови за професійним спрямуванням” для майбутніх фахівців з обліку і оподаткування / О. Б. Сивак // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : Філологічні науки. - 2018. - № 7 (321), жовтень. – С. 195-207.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7307
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf457.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.