Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7211
Title: Творчість для баяна композитора Анатолія Білошицького (стильова систематизація та композиційно- технологічні новації)
Authors: Сташевський, А.Я.
Issue Date: 2016
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті розглядається баянна творчість відомого українського композитора Анатолія Білошицького. Подано огляд і систематизацію основних творів автора у відповідності до музично-стильових напрямів. Здійснено аналіз і надано характеристику окремих новацій в аспекті виражальних засобів і композиційних технологій у творчих доробках композитора. Відзначається яскравий індивідуалізований підхід автора щодо стилеутворення, заснований на канонах і традиціях неоромантизму з використанням інших мовностильових атрибутів і елементів, зокрема фольклорних, джазових, модернових тощо.
Description: Сташевський А.Я. Творчість для баяна композитора Анатолія Білошицького (стильова систематизація та композиційно- технологічні новації) / А.Я.Сташевський // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка: Історичні науки. - 2016. - №8 (305),листопад. – С.151-158.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7211
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf191.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.