Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7208
Title: Методика формування творчої активності учнів початкових шкіл в умовах оптимального поєднання форм навчальної діяльності на уроці музики
Authors: Чжуан, Гуань
Keywords: уроки музики
молодші школярі
навчальна діяльность
початкова школа
музичне навчання
музична діяльність
Issue Date: 2016
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Series/Report no.: педагогічні науки;
Abstract: У статті розглядається проблема оптимізації форм навчальної діяльності молодших школярів на уроці музики як умова розвитку їх творчої активності. Творча активність - це прагнення до застосування нових прийомів у вирішенні поставленого завдання, пошук шляхів подолання ускладнень, потреба внесення елементів новизни в засоби виконання завдання. Творча активність знаходиться в залежності від специфіки вікового розвитку і повною мірою визначається нею. Для розвитку творчої активності важливо створення педагогічних умов, що дозволяють більш повно задовольняти інтереси і розвивати творчі здібності школярів. Розкриваються поняття фронтальної, групової та індивідуальної роботи як форми навчальної діяльності молодших школярів на уроці музики. Під формою навчальної діяльності розуміється певним чином впорядкована структура навчально-музичної діяльності школярів, обумовлена цілями, завданнями, логікою і методами музичного навчання і виховання на кожному конкретному етапі процесу навчання.
Description: Чжуан Гуань Методика формування творчої активності учнів початкових шкіл в умовах оптимального поєднання форм навчальної діяльності на уроці музики / Чжуан Гуань // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : Педагогічні науки. - 2016. - № 2 (299), травень. – С. 132-138.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7208
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf152.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.