Студентські Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 79
Issue DateTitleAuthor(s)
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Пономарьов Микола взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Пономарьов, М.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Подаваленко Василь взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Подаваленко, В.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Плотніков Вадим взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Плотніков, В.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Опришко Сергій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Опришко, С.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Ничай Ростислав взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Ничай, Р.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Нікітенко Олексій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Нікітенко, О.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Назаренко Олег взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Назаренко, О.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Малютін Євгеній взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Малютін, Є.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Марков Євген взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Марков, Є.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Маліков Сергій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Маліков, С.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Лошаков Денис взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Лошаков, Д.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Лященко Сергій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Лященко, С.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Лимаренко Михайло взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Лимаренко, М.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Кривошлик Леонід взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Кривошлик, Л.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Крамаренко Ігор взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Крамаренко, І.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Косецький Андрій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Косецький, А.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Комісієнко Вадим взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Комісієнко, В.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Ярошенко Володимир взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Ярошенко, В.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Ткаченко Євген взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Ткаченко, Є.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Чудінов Максим взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Чудінов, М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 79