Студентські Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 79
Issue DateTitleAuthor(s)
15-Apr-2022Сертифікат учасника Х-ої Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку автомобільного транспорту»Нічик, С. Ю.
15-Apr-2022Сертифікат учасника Х-ої Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку автомобільного транспорту»Король, А. О.
15-Apr-2022Сертифікат учасника Х-ої Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку автомобільного транспорту»Риб`янець, С. Р.
15-Apr-2022Сертифікат учасника Х-ої Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку автомобільного транспорту»"Гагаркін, Я. О.
15-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Шелякін Петро Юрійович взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи», 14-15 квітня 2020 року, м. Старобільськ, УкраїнаШелякін, П. Ю.
15-Apr-2020Сетрифікат засвідчую, що Лисенко Іван Сергійович взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи», 14-15 квітня 2020 року, м. Старобільськ, УкраїнаЛисенко, І. С.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Якимів Юрій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Якимів, Ю.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Ягольник Костянтин взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Ягольник, К.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Шуліка Сергій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Шуліка, С.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Шошин Олег взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Шошин, О.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Шевченко Іван взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Шевченко, І.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Чуйко Орхан взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Чуйко, О.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Фірсов Олексій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Фірсов, О.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Тремполець Олексій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Тремполець, О.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Сокирка Іван взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Сокирка, І.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Скарга Денис взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Скарга, Д.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Сєріков Олександр взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Сєріков, О.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Сердюк Микита взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Сердюк, М.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Сергієнко Сергій взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Сергієнко, С.
16-Apr-2020Сертифікат засвідчує, що Сенченко Дмитро взяв участь у роботі І Всеукраїнської наукової інтернет-конференції студентів та молодих вчених «Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації»Сенченко, Д.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 79