Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6928
Title: Інклюзивна освіта: крок за кроком
Other Titles: збірник науково-методичних розробок за результатами ІІІ Всеукраїнського фахового конкурсу «ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА: КРОК ЗА КРОКОМ» (в рамках VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Система надання освіти дітям з особливими освітніми потребами в умовах сучасного закладу»)
Keywords: інклюзивна освіта
діти з особливими потребами
Issue Date: 2020
Publisher: ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка»
Abstract: До збірника увійшли матеріали за результатами Всеукраїнського фахового конкурсу «ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА: КРОК ЗА КРОКОМ». Матеріали збірника висвітлюють актуальні питания практики роботи з дітьми з ООП; знайомлять з формами, методами, прийомами роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах сім’ї, закладу дошкільної освіти, середнього загальноосвітнього закладу та спеціалізованого навчального закладу. У збірнику представлені розробки корекційно-розвиткових занять для дітей з ООП, ігри, досвід роботи з упровадження методик надання освіти дітям з ООП у освітній процес сучасних закладів, методичні розробки: робочі програми з навчальних дисциплін для студентів ВЗО. Всі матеріали розміщені у авторській інтерпретації (мовою оригіналу). Рекомендується вихователям, вчителям, викладачам, студентам сучасних закладів освіти.
Description: Інклюзивна освіта: крок за кроком: збірник науково-методичних розробок за результатами ІІІ Всеукраїнського фахового конкурсу «Інклюзивна освіта: крок за кроком» (в рамках VІІІ Всеукр. наук.-практич. конф. з міжнародною участю «Система надання освіти дітям з особливими освітніми потребами в умовах сучасного закладу») / ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка». – Лисичанськ : ФОП Єгорова О. Є., 2020. – 264 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6928
Appears in Collections:Матеріали конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1-_2020.pdf15.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.