Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6927
Title: Система надання освіти дітям з особливими освітніми потребами в умовах сучасного закладу
Other Titles: Збірник за матеріалами VІІІ Всеукр. науково-практичної конференції з міжнародною участю (09 грудня 2020 року)
Keywords: діти з особливими портебами
інклюзивна освіта
Issue Date: 2020
Abstract: До збірки увійшли матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, що відбулася 09 грудня 2020 року. Матеріали збірника обгрунтовують реалії та перспективи надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами в умовах модернізації змісту освіти в Україні та на міжнародному рівні; висвітлюють актуальні питания теорії та практики, проблеми навчання і виховання, розвитку і формування особистості дитини з ООП; знайомлять з формами, методами, прийомами роботи з дітьми з ООП в умовах сім’ї, закладу дошкільної освіти, закладу загальної середньої освіти та спеціалізованого закладу освіти; розкривають партнерство з організаціями, які працюють у соціальній і медичній галузях щодо задоволення потреб дітей з ООП; висвітлюють питання підготовки фахівців для роботи з особами, які мають особливі освітні потреби на всіх рівнях освіти. Особлива цінність – розробки корекційно-розвиткових занять для дітей з ООП, ігри, практичні заняття зі студентами тощо.
Description: Система надання освіти дітям з особливими освітніми потребами в умовах сучасного закладу : Збірник за матеріалами VІІІ Всеукр. наук.-практич. конф. з міжнародною участю (09 грудня 2020 року). – Лисичанськ : ФОП Єгорова О. Є., 2020. – 257 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6927
Appears in Collections:Матеріали конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_2.pdf4.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.