Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6904
Title: Методичні рекомендації з підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальностей: 281 «Публічне управління та адміністрування», 073 «Менеджмент» (освітні програми «Управління навчальним закладом» та «Управління соціальним закладом»)
Authors: Птахіна, О. М.
Сич, Т. В.
Keywords: публічне управління
менеджмент
управління навчальними закладами
управління соціальними закладами
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації містять рекомендації та нормативні вимоги з підготовки, написання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти за другим (магістерським) рівнем вищої освіти Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», які навчаються за спеціальностями: 281 «Публічне управління та адміністрування», 073 «Менеджмент» (освітні програми «Управління навчальним закладом» та «Управління соціальним закладом»).
Description: Методичні рекомендації з підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальностей : 281 «Публічне управління та адміністрування», 073 «Менеджмент» (освітні програми «Управління навчальним закладом» та «Управління соціальним закладом») / Уклад. О. М. Птахіна, Т. В. Сич ; ДЗ «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка», – Старобільськ, 2021. – 77 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6904
Appears in Collections:Сич Тетяна Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_2020-2021.pdf885.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.