Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6854
Title: Щільність взаємозв’язку показників координаційних здібностей і гнучкості у тхеквондистів на етапі попередньої базової підготовки
Authors: Саєнко, В. Г.
Теплий, В. М.
Keywords: східні єдиноборства
фізична підготовка
Issue Date: 2009
Abstract: Встановлена висока щільність взаємозв’язку між показниками координаційних здібностей і гнучкості у тхеквондистів на етапі попередньої базової підготовки, що дозволяє акцентувати увагу на оптимальних співвідношеннях обсягів тренувальних навантажень даної спрямованості. Наведені кількісні дані можуть слугувати орієнтиром для розвитку координаційних здібностей і гнучкості на етапі попередньої базової підготовки та використовуватися при побудові і контролі тренувального процесу юних спортсменів в тхеквондо ВТФ, та в інших бойових єдиноборствах.
Description: Саєнко В. Г. Щільність взаємозв’язку показників координаційних здібностей і гнучкості у тхеквондистів на етапі попередньої базової підготовки / В. Г. Саєнко, В. М. Теплий // Сучасні технології у сфері фізичного виховання, спорту та валеології : Зб. наук. праць III Міжнар. наук.-практ. інтернет конф. – Х. : Акад. ВВ МВС України, 2009. – С. 69 – 73.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6854
Appears in Collections:Саєнко Володимир Григорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2009. Saienko, Teplyi.pdf143.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.