Статті Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Сприймання образу власного тіла дівчатами юнацького віку з різним типом харчової поведінкиПашко, Т. А.
2020Психологічні аспекти ревнощівМакаров, В. І.
2020Сучасні методологічні підходи формування готовності майбутніх керівників закладів освіти до застосування технологій педагогічного менеджментуШвардак, М. В.
2020Організація і зміст гурткової роботиЦибулько, Л. Г.; Білецький, О. А.; Бондаренко, Є. О.
2020Формування полікультурності майбутніх учителів іноземних мов в контексті полікультурної освітиШкарлет, В. О.
2020Стан та перспективи удосконалення виховання культури комунікації студентів у закладі вищої освітиШвирка, В. М.; Лисогор, А. І.
2020Використання креолізованих текстів під час роботи з освітніми компонентами національно-патріотичного спрямуванняЦалапова, О.М.
2020Перспективи розвитку технологій дистанційної освіти в УкраїніТєтєрєв, В.О.
2020Розвиток критичного мислення у студентів спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування»Степаненко, В.В.
2020Критеріальний апарат дослідження ефективності процесу виховання в майбутніх учителів біології ціннісного ставлення до природиМолчанюк, О.В.; Пальчик, О.О.
2020Креативність в системі професійної підготовки майбутніх фахівців декоративно-прикладного мистецтваЛі Сяося
2020Методика розвитку готовності майбутніх учителів до проектування індивідуальної методичної системиКотєнєва, І.С.; Вовк, С.В.
2020Актуальність знань з анатомії, фізіології та гігієни в професійній діяльності майбутнього педагогаДехтярьова, О.О.; Прокопенко, Л.І.
2020Педагогічна фасилітація в контексті професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мовиГусакова, О.О.
2020Організація логопедичної практики в системі підготовки конкурентноздатних фахівців у галузі спеціальної освітиГригор’єва, І. О.; Макаренко, І. В.; Махукова, Т. В.
2020Bilingual Culture of a Future Translator – a Requirement of Modern European EducationDomina, V.; Kovalenko, A.
2020Інтерактивна компетентність в системі професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культуриШехавцова, О.М.; Ахтирська, Н.М.; Симоненко, Н.О.
2020Генезис понять «компетенція» та «компетентність» у вітчизняних і зарубіжних психолого-педагогічних дослідженняхМорозова, М.В.
2020Теоретичне обґрунтування сутності, значення і особливостей мовної компетентності офіцерів військових частин Національної гвардії УкраїниЛютий, В.М.
2020Шляхи вдосконалення змісту в контексті формування лінгвометодичної компетентності в майбутніх викладачів іноземних мовКокнова, Т.А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22