Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.contributor.authorТовма, Л. Ф.-
dc.date.accessioned2020-12-17T19:51:09Z-
dc.date.available2020-12-17T19:51:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6699-
dc.descriptionКрамаренко Д.П. Дослідження впливу водоростевої добавки на стабілізацію мікроструктурного стану напівфабрикату для харчування військовослужбовців під час заморожування-розморожування / Д.П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма // «Актуальні питання розвитку та удосконалення логістичного забезпечення в Національній гвардії України : збірник тез доповідей міжвузівської наук.-практич. конф. (19 грудня 2019 року, м. Харків ). - Харків, 2019. - С. 22-25uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectвійськовіuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Гіренко Наталія Ігорівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22-25.pdf401.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.