Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6696
Title: ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІ
Authors: Бідаш, В. І.
Малигіна, В. Д.
Сусська, М. М.
Keywords: харчова промисловість
харчова продукція
Issue Date: 2012
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У цій статті представлена характеристика функціонального засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса курчат-бройлерів. Сформульовано передумови щодо перспективи його упровадження у виробничу практику підприємств з виробництва охолодженого м’яса птиці.
Description: Бідаш В. І. Функціональний засіб для подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В. І. Бідаш, В. Д. Малигіна, М.М. Сусська // Збірник матеріалів науково дослідних проектів ЛНУ імені Тараса Шевченка / Гол. ред. С.В. Савченко. –– Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С.23-27.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6696
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2012 165 с..pdf235.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.