Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6696
Title: | ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІ |
Authors: | Бідаш, В. І. Малигіна, В. Д. Сусська, М. М. |
Keywords: | харчова промисловість харчова продукція |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | У цій статті представлена характеристика функціонального засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса курчат-бройлерів. Сформульовано передумови щодо перспективи його упровадження у виробничу практику підприємств з виробництва охолодженого м’яса птиці. |
Description: | Бідаш В. І. Функціональний засіб для подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В. І. Бідаш, В. Д. Малигіна, М.М. Сусська // Збірник матеріалів науково дослідних проектів ЛНУ імені Тараса Шевченка / Гол. ред. С.В. Савченко. –– Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С.23-27. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6696 |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2012 165 с..pdf | 235.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.