Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6682
Title: Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання
Authors: Малигіна, В. Д.
Сусская, М. М.
Keywords: харчова промисловість
мікробіологічна безпечність
Issue Date: 2012
Abstract: У статті розглянуто покриття для охолодженого м’яса курчат-брой- лерів, розробленого з метою подовження терміну його зберігання. Проведено дослідження щодо визначення впливу запропонованого способу на органолеп- тичні показники та мікробіологічну безпеку м’яса птиці.
Description: Малигіна В. Д. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6682
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2012_. 4 · 2012.pdf430.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.