Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6682
Title: | Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання |
Authors: | Малигіна, В. Д. Сусская, М. М. |
Keywords: | харчова промисловість мікробіологічна безпечність |
Issue Date: | 2012 |
Abstract: | У статті розглянуто покриття для охолодженого м’яса курчат-брой- лерів, розробленого з метою подовження терміну його зберігання. Проведено дослідження щодо визначення впливу запропонованого способу на органолеп- тичні показники та мікробіологічну безпеку м’яса птиці. |
Description: | Малигіна В. Д. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6682 |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2012_. 4 · 2012.pdf | 430.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.