Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6680
Title: | ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ НА ОСНОВІ СИCТЕМИ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ |
Authors: | Cусська, М. М. |
Keywords: | харчова продукція |
Issue Date: | 2012 |
Description: | Cусська М. М. Особливості виробництво м’яса курчат-бройлерів на основі сиcтеми поточного контролю якості та безпечності / М. М. Cусська //. Інтегральна роль науки та освіти у міжнародному розподілі праці : Збірник тез доповідей міжнар. наук.-практич. конф. (Харків, 21 лютого 2012 р.). - Харків : КНТУ, ХТЕІ КНТУ, 2012. - С. 239-240. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6680 |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2012_- 2012.pdf | 523.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.