Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6680
Title: ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ НА ОСНОВІ СИCТЕМИ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ
Authors: Cусська, М. М.
Keywords: харчова продукція
Issue Date: 2012
Description: Cусська М. М. Особливості виробництво м’яса курчат-бройлерів на основі сиcтеми поточного контролю якості та безпечності / М. М. Cусська //. Інтегральна роль науки та освіти у міжнародному розподілі праці : Збірник тез доповідей міжнар. наук.-практич. конф. (Харків, 21 лютого 2012 р.). - Харків : КНТУ, ХТЕІ КНТУ, 2012. - С. 239-240.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6680
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2012_- 2012.pdf523.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.