Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6676
Title: ОСОБЛИВОСТІ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ АДАПТАЦІЇ ТА ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ В УМОВАХ ІНКЛЮЗИВНОГО ПРОСТОРУ ШКОЛИ
Authors: Сліпецький, В. П.
Keywords: діти з особливими портебами
інклюзія
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Проблема адаптації дітей із особливими потребами до різних видів соціально-значущої діяльності - одна з найактуальніших. Важливого значення набувають наразі дослідження, пов'язані з адаптацією особистості до навчальної діяльності у школі, адже це найбільш складний період життєдіяльності особистості. Сьогодні світовою тенденцією сучасності є прагнення до деінституціалізації та соціальної адаптації осіб з особливими освітніми потребами. У нашому суспільстві формується нова культурна й освітня норма – повага до осіб з особливостями психофізичного розвитку.
Description: Сліпецький В.П. Особливості соціально-педагогічної адаптації та виховання дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного простору школи / В.П. Сліпецький // Система надання освіти дітям з особливими освітніми потребами в умовах сучасного закладу : Збірник за матеріалами VІІІ Всеукр. наук.-практич. конф. з міжнар. участю (09 грудня 2020 р.). – Лисичанськ : ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» – Лисичанськ : ФОП Єгорова О. Є. – 2020. – С. 202-205.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6676
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Slipetskii.pdf165.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.