Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6567
Title: СИСТЕМА ПОГЛЯДІВ НА СОЦІАЛЬНО-БІОЛОГІЧНІ ЯВИЩА, ЯКИМИ Є ВАЖКОВИХОВУВАНІСТЬ І ВІДХИЛЕННЯ В ПОВЕДІНЦІ З БОКУ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ Й СУМІЖНИХ ІЗ НЕЮ НАУК
Authors: Мотунова, Н. В.
Keywords: важковиховуваність
соціальна педагогіка
Issue Date: 2013
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У статті розкриті такі поняття: поведінка, норма, відхилення у поведінці, вчинок, проступок, правопорушення, адміністративне правопорушення, злочин, делінквентна поведінка, делінквентність. Проаналізовано три рівні антигромадських вчинків. Розглянуто систему поглядів на проблему виховання підростаючого покоління, у тому числі й підлітків з відхиленнями у нормах поведінки, у творах видатних педагогів і філософів різних часів і народів. А також, розкрито соціально- педагогічні та психологічні аспекти девіантної поведінки.
Description: Н. В.Мотунова Н. В. Система поглядів на соціально-біологічні явища, якими є важковиховуваність і відхилення в поведінці з боку соціальної педагогіки й суміжних із нею наук / Н. В. Мотунова // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2013. - № 23 (282). - Ч. 1. - С. 6-18.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6567
Appears in Collections:Мотунова Наталія Вікторівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_2013_23-min.pdf4.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.