Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6477
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T22:16:43Z | - |
dc.date.available | 2020-11-10T22:16:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6477 | - |
dc.description | Гіренко Н.І. Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології» / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Education and Pedagogical Sciences ("Освіта та педагогічна наука") / Гол. ред. А. В. Жучок; ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - 2020. - № 1 (173). – С.26-36. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті схарактеризовано проблеми підвищення вимог до педагогів системи початкової професійної освіти, а саме до майстрів виробничого навчання за профілем «Харчові технології». Визначено комплекс труднощів, з якими стикається майстер на робочому місці. Виявляються при¬чини недостатньо високого рівня їхньої педагогічної підготовки, обґрунтовується необхідність підвищення професійно-педа¬гогічної компетентності. Стверджується, що успішність діяльності майстрів виробничого навчання визначається тією допомогою, яку вони отримують на робочому місці, в освітніх установах у процесі подолання професійних педагогічних труднощів. Професійно-педагогічна компетентність майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології» визначається як інтегральна сукупність знань, умінь, навичок, здібностей і якостей особистості, що дозволяють успішно здійснювати навчально-виробничу діяльність з підготовки майбутніх працівників галузі ресторанного господарства. Обґрунтовується, що підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання має здійснюватися в процесі його професійної діяльності. Для вирішення проблеми підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології» в процесі його професійної діяльності запропонована відповідна модель. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
dc.title | Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Крамаренко Дмитро Павлович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Education and Pedagogical.pdf | 264.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.