Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6425
Title: АКТУАЛЬНІ СТРАТЕГІЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИСТАНЦІЙНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ
Authors: Смагіна, О. О.
Keywords: дистанційна освіта
дистанційне навчання
професійна підготовка
інформаційні технологі
Issue Date: 2020
Abstract: Стаття присвячена актуальним стратегіям підготовки фахівців у галузі інформаційних технологій в умовах використання дистанційних освітніх технологій. У процесі дослідження для реалізації використання дистанційних освітніх технологій було розроблено навчально-методичне забезпечення процесу підготовки майбутніх фахівців у галузі інформаційних технологій спеціальностей «Інженерія програмного забезпечення» та «Комп’ютерна інженерія», що складається з мережевих електронних курсів з дисциплін «Операційні системи та системне програмне забезпечення» та «Якість програмного забезпечення та тестування», що включають електронні інтерактивні навчальні матеріали з дисциплін та засоби взаємодії. В якості технологічної платформи для реалізації навчання із застосуванням дистанційних освітніх технологій використовується система дистанційного навчання «Moodle». Основним засобом навчання, що використовується в цій системі, є дистанційний курс, який складається з великого набору інтерактивних елементів.
Description: Смагіна О. О. Актуальні стратегії підготовки фахівців у галузі інформаційних технологій з використанням дистанційних освітніх технологій / О. О. Смагіна // "Education in the post-coronavirus world: the place of information and innovative technologies" : Series of monographs Faculty of Architecture, Civil Engineering and Applied Arts Katowice School of Technology – 2020. – Monograph 41. – P. 72-78.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6425
Appears in Collections:Смагіна Ольга Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smahina 3.pdf339.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.