Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6212
Title: | Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок |
Authors: | Смирнова, Я.С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка |
Description: | Смирнова Я.С. Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок / Я.С.Смирнова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.215-218. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6212 |
Appears in Collections: | Сучасна наука: стан, проблеми перспективи |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.