Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6211
Title: | Перспективні способи форсованого дозрівання дріжджового тіста |
Authors: | Олефіренко, О.А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка |
Description: | Олефіренко О. А. Перспективні способи форсованого дозрівання дріжджового тіста / О.А.Олефіренко // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.211-214. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6211 |
Appears in Collections: | Сучасна наука: стан, проблеми перспективи |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.