Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6209
Title: Сучасні технології переробки харчової кістки на харчові цілі
Authors: Лунякіна, А.С.
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Description: Лунякіна А. С. Сучасні технології переробки харчової кістки на харчові цілі / А. С. Лунякіна // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.205-208.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6209
Appears in Collections:Сучасна наука: стан, проблеми перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59.pdf2.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.