Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6203
Title: Перспективні шляхи використання печериць у харчових технологіях
Authors: Волошка, О.Г.
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Description: Волошка О.Г. Перспективні шляхи використання печериць у харчових технологіях / О.Г.Волошка // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.196-198.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6203
Appears in Collections:Сучасна наука: стан, проблеми перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.