Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6200
Title: Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства
Authors: Якушевська, Л.О.
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Description: Якушевська Л.О. Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства / Л.О.Якушевська // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.184-187.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6200
Appears in Collections:Сучасна наука: стан, проблеми перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf2.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.