Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6200
Title: | Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства |
Authors: | Якушевська, Л.О. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка |
Description: | Якушевська Л.О. Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства / Л.О.Якушевська // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.184-187. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6200 |
Appears in Collections: | Сучасна наука: стан, проблеми перспективи |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.