Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6172
Title: Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості
Authors: Баль-Прилипко, Л.В.
Морозова, М.М.
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Description: Баль-Прилипко Л. В. Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості / Л.В.Баль-Прилипко,М.М.Морозова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науковопрактичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.154-156.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6172
Appears in Collections:Сучасна наука: стан, проблеми перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.