Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6113
Title: Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин
Authors: Востріков, Є. І.
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Description: Востріков Є. І. Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин / Є.І.Востріков // Сучасні технології виробництва і професійна освіта : тенденції та інновації : матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С. 128-131.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6113
Appears in Collections:Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації. - 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39.pdf2.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.