Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6113
Title: | Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин |
Authors: | Востріков, Є. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка |
Description: | Востріков Є. І. Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин / Є.І.Востріков // Сучасні технології виробництва і професійна освіта : тенденції та інновації : матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С. 128-131. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6113 |
Appears in Collections: | Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації. - 2020 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.