Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6112
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБахтінова, О. В.
dc.date.accessioned2020-09-25T07:27:52Z
dc.date.available2020-09-25T07:27:52Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6112
dc.descriptionБахтінова О. В. Аналіз тенденцій застосування біологічно активних добавок при виробництві кисломолочних сиркових виробів / О. В. Бахтінова // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації: матеріали І Всеукр. наук. інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С. 124-127.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченкаuk_UA
dc.titleАналіз тенденцій застосування біологічно активних добавок при виробництві кисломолочних сиркових виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації. - 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.