Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6112
Title: Аналіз тенденцій застосування біологічно активних добавок при виробництві кисломолочних сиркових виробів
Authors: Бахтінова, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка
Description: Бахтінова О. В. Аналіз тенденцій застосування біологічно активних добавок при виробництві кисломолочних сиркових виробів / О. В. Бахтінова // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації: матеріали І Всеукр. наук. інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С. 124-127.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6112
Appears in Collections:Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації. - 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.