Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6025
Title: АНАЛІЗ СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ-ДОКУМЕНТОЗНАВЦЯ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ
Authors: Крохмаль, І. М.
Keywords: професійна підготовка
навички
майбутні фахівці
Issue Date: 2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У дослідженні розкривається актуальність та значущість процесу професійної підготовки майбутнього фахівця інформаційно-документознавчої сфери у сучасній вищій школі. Розглядаються проблеми формування професійної готовності фахівця на основі перегляду психолого-педагогічних досліджень. Велике значення надається питанню якісної та ефективної підготовки вищезазначеного фахівця, а також акцентується увага на важливих проблемах, які виникають у процесі фахової підготовки студентів спеціальності „Документознавство та інформаційна діяльність” / „Інформаційна, бібліотечна та архівна справа”. Також перераховуються напрями підготовки, які створюють необхідну базу для формування професійних знань, умінь та навичок вищезазначених фахівців у вищій школі.
Description: Крохмаль І. М. Аналіз сучасної системи професійної підготовки майбутнього фахівця-документознавця в закладах вищої освіти України / І. М. Крохмаль // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2018. - № 8 (322). - Ч. 2. - С. 63-74.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6025
Appears in Collections:Крохмаль Ірина Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khrokhmal.pdf358.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.