Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” | Кашинська, О. Є. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів | Говоруха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчання | Безбородих, С. М.; Кашинська, О. Є. |
2018 | Використання візуалізації навчального матеріалу під час викладання фахової дисципліни „Організація готельного господарства” | Кашинська, О.Є. |
2020 | Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи | Кашинська, О.Є. |
2020 | Сучасні тенденції розвитку та впровадження інновацій в готельно-ресторанні підприємства в умовах пандемії COVID-19 | Кашинська, О.Є. |
2021 | Формування soft skill competencies майбутніх фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи за допомогою сучасних інструментів віртуального навчання | Кашинська, О.Є. |
2020 | До проблеми впровадження дуальної форми здобуття освіти в підготовку фахівців туризму та готельно-ресторанної справи | Кашинська, О.Є. |
2020 | Аналіз досліджень з проблем підготовки фахівців для туризму та готельно-ресторанної справи (2014 – 2019 рр.) | Кашинська, О.Є. |
2020 | Алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи | Кашинська, О.Є. |
2021 | Активізація навчальної діяльності здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» | Кашинська, О.Є. |
2017 | ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В ПОЛЬЩІ | Кашинська, О. Є. |
2018 | СПОСОБИ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ФАХОВОЇ ДИСЦИПЛІНИ „ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” | Кашинська, О. Є. |
2018 | Форми візуалізації навчальної інформації в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи | Кашинська, О. Є. |
2018 | Робочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи | Кашинська, О. Є.; Kashynska, O. Ye. |
2017 | Використання веб-квестів у процесі підготовки студентів спеціальності „Готельно-ресторанна справа” | Кашинська, О. Є. |
2016 | Напрями організації профільної довишівської освіти в підготовці фахівців для туризму та готельного господ | Кашинська, О. Є. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18