Кашинська Олена Євгенівна Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві”Кашинська, О. Є.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчанняБезбородих, С. М.; Кашинська, О. Є.
2018Використання візуалізації навчального матеріалу під час викладання фахової дисципліни „Організація готельного господарства”Кашинська, О.Є.
2020Упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справиКашинська, О.Є.
2020Сучасні тенденції розвитку та впровадження інновацій в готельно-ресторанні підприємства в умовах пандемії COVID-19Кашинська, О.Є.
2021Формування soft skill competencies майбутніх фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи за допомогою сучасних інструментів віртуального навчанняКашинська, О.Є.
2020До проблеми впровадження дуальної форми здобуття освіти в підготовку фахівців туризму та готельно-ресторанної справиКашинська, О.Є.
2020Аналіз досліджень з проблем підготовки фахівців для туризму та готельно-ресторанної справи (2014 – 2019 рр.)Кашинська, О.Є.
2020Алгоритм упровадження елементів дуальної форми здобуття вищої освіти в підготовку фахівців готельно-ресторанної справиКашинська, О.Є.
2021Активізація навчальної діяльності здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»Кашинська, О.Є.
2017ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В ПОЛЬЩІКашинська, О. Є.
2018СПОСОБИ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ФАХОВОЇ ДИСЦИПЛІНИ „ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА”Кашинська, О. Є.
2018Форми візуалізації навчальної інформації в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справиКашинська, О. Є.
2018Робочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справиКашинська, О. Є.; Kashynska, O. Ye.
2017Використання веб-квестів у процесі підготовки студентів спеціальності „Готельно-ресторанна справа”Кашинська, О. Є.
2016Напрями організації профільної довишівської освіти в підготовці фахівців для туризму та готельного господКашинська, О. Є.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18