Дрель Віктор Федорович Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиОмельченко, Н. В.; Дрель, В. Ф.; Браїлко, А. С.; Мартосенко, М. Г.
2020Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої метрологічної практики для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертизи в митній справі» другого (магістерського) рівня вищої освітиОмельченко, Н. В.; Дрель, В. Ф.; Браїлко, А. С.; Лисенко, Н. В.
2020Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертизи в митній справі» другого (магістерського) рівняОмельченко, Н. Ф.; Дрель, В. Ф.; Браїлко, А. С.; Мартосенко, М. Г.
2020Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики з контролю якості на виробництві для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертизи в митній справі» першого (бакалаврського) рівняОмельченко, Н. В.; Дрель, В. Ф.; Браїлко, А. С.
2020Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої митно-брокерської практики для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертизи в митній справі» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиОмельченко, Н. В.; Дрель, В. Ф.; Браїлко, А. С.; Мартосенко, М. Г.
2020Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики з інспектування та контрольно-наглядової діяльності в торгівлі для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертизи в митній справі» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДрель, В. Ф.; Омельченко, Н. В.; Браїлко, А. С.
2020ФУНКЦІОНАЛЬНА КОМПОЗИЦІЯ "РЕКОРД” ДЛЯ ПРОДУКТІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ (ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ)Сєногонова, Л. І.; Дрель, В. Ф.; Володавчик, В. С.; Меняйленко, О. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7